fbpx

Over ons

Cotton Gold Over ons

‘Schoonheid zit van binnen’, hoor je vaak. En dat is ook zo. Maar die prachtige persoonlijkheid kun je op verschillende manieren ook aan de buitenkant laten zien, bijvoorbeeld door je manier van kleden. Hoe fijn is het als je kleding kunt dragen die je er niet alleen op je voordeligst laat uitzien, maar die ook nog eens comfortabel is, gemaakt is van natuurlijke materialen en gewoon heerlijk zit?

Mediterrane ‘vibe’ voor elke vrouw
Dat is precies wat ik met de collectie van Cotton Gold wil bereiken. Zomerse jurken, blouses, rokken en accessoires die in alles comfort en elegantie uitstralen. Unieke ontwerpen in een mediterrane stijl, gemaakt van natuurlijke vezelmaterialen en heel fijn: verkrijgbaar in alle maten, van S tot XXXL. Met Cotton Gold kan iedere vrouw zich op elke dag van de week comfortabel en stralend voelen.

Kleding waarin je je lekker voelt
Toen ik in 2021 bij mijn tante in Gran Canaria was, dacht ik na over de toekomst. Nu de kinderen uitvliegen, zocht ik iets nieuws. Ik wilde iets doen wat ik echt leuk vind.  Op een dag kwam ik tijdens een bezoek aan een kledingwinkel in het stadje Mogan jurkjes tegen waarvan ik dacht: die zouden we in Nederland moeten kunnen kopen. De vloeiende lijnen en zachte stoffen zijn ideaal om er op vakantie, maar ook lekker in de tuin, om het huis of tijdens een dag aan zee toch verzorgd uit te zien. En de jurkjes zijn zo gemaakt dat elke vrouw die deze kleding draagt, zich helemaal zichzelf voelt.

Elke dag genieten
Dat past helemaal bij mijn filosofie dat we het leven mogen nemen zoals het komt, net als een vakantie zonder einddatum. We zouden van elke dag van ons leven moeten genieten. Met deze kleding willen we elke (voorjaars- en zomer-)dag dat gevoel meegeven. Cotton Gold brengt die echte mediterrane ‘vibe’ dichtbij.

Familiebedrijf
Ik heb het geluk dat ik een buitengewoon gezin heb, dat bereid is om nieuwe uitdagingen aan te gaan en graag mee wil helpen in Cotton Gold. Samen met mijn dochters Isabelle en Julia zetten we Cotton Gold op de kaart. Om te beginnen in Nederland, wie weet waar dit avontuur ons nog meer brengt.

Jeanny, Isabelle en Julia Slabbers

Eigenaren Cotton Gold

Winkelwagen