Klantenservice

Product uitverkocht? Stuur ons gerust een berichtje, dan gaan we ons best doen om het product nog voor U na te bestellen.

Mail ons

Info@cottongold.nl

Bel ons

0620955168

Follow Us

Heeft U Vragen? Stuur ons een bericht!

Verzenden

De gemiddelde levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen.
Wij verzenden bestellingen vanaf €150,- gratis.
De verzendkosten bij bestellingen binnen Nederland, zijn €6,95 en boven de €150,- gratis!
Onze pakketjes worden bezorgt via PostNL. Bij elke bestelling zult u een track and trace link ontvangen, zodat u het pakketje goed kan volgen.

Retour

Retourneren bij Cotton Gold
Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Je mag je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren en retour sturen. Retourneren is op eigen kosten.

Cotton Gold/ retourneren
Kerkendijk 44a
5712EV Someren
Graag met vermelding van ordernummer!

Wil je een ander artikel of andere maat bestellen, maak dan een nieuwe bestelling aan, zo weet je zeker dat deze nog voorradig is.

Laat het pakket frankeren en versturen. Bewaar het bonnetje goed, hierop staat de track & trace code waarmee je het pakket kunt volgen en kunt zien of deze in goede orde bij ons is aangekomen. Schrijf op het etiket bij het retouradres je ordernummer en stuur altijd je pakbon mee, anders kunnen wij het retourpakket niet verwerken.

Alleen zo nemen wij artikelen retour:
– Doe de artikelen onbeschadigd en ongedragen netjes terug in de verpakking. Wij waarderen het zeer als we de items op dezelfde manier terugkrijgen als jij ze ontvangen hebt. Dit betekent met alle kaartjes eraan en netjes verpakt in de originele verpakking.
– Wij kunnen de items niet retour nemen als wij vermoeden dat de artikelen vaker zijn gedragen dan tijdens het passen.

Verwerking 
Zodra het retourpakket is goedgekeurd door onze retourafdeling ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Hierna maken wij de terugbetaling zo snel mogelijk in orde. Ben je in de tussentijd benieuwd waar je retourpakket is? Met de Track & Trace code die je van het postkantoor ontving kun je de actuele status van je retour bekijken.

RETOURVOORWAARDEN
– Je mag je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren en retour sturen.
– De kosten voor het sturen van je retourpakket naar Cotton Gold zijn voor eigen rekening.
– Cotton Gold is niet aansprakelijk voor het kwijt of beschadigd raken van een retourpakket. Wij adviseren je daarom je retourpakket aangetekend te verzenden.
– Wanneer wij het retourpakket en de teruggestuurde items in goede orde ontvangen en hebben verwerkt, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Wij streven ernaar je retour binnen 3-5 werkdagen na ontvangst te verwerken. Hierna storten we het restitutiebedrag zo snel mogelijk terug op je rekening. Het streven is een terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking van je retour. Terugbetaling zal in ieder geval binnen de wettelijke termijn van 30 dagen plaatsvinden.

Heb je een beschadigd product ontvangen of een klacht over een product? Deze artikelen kunnen niet als regulier retourpakket worden verzonden, maar moeten gemeld worden bij ons via info@cottongold.nl.

Uitzonderingen: Oorbellen worden niet retour genomen i.v.m. hygiënevoorschriften.

Winkelwagen